Teorie socanta despre moartea Printesei Diana

Serviciile secrete ruseşti fac dezvăluiri şocande despre moartea prinţesei Diana. Oficial, Lady Diana a murit în accidentul de maşină care a avut loc în tunelul Alma din Paris, însă, se pare că adevărul ar fi altul. Agenţii secreţi cred că prinţesa a fost ucisă "în stil englezesc", de către spionii britanici, după cum nota Daily Express. Mai mult, se crede că aceasta era însărcinată.

Teoria ruşilor potrivit căreia Lady Daiana a fost ucisă vine după ce agenţilor ruşi de la Paris li s-a părut ciudată intrarea în ţară a trei superiori din serviciul secret britanic, chiar înainte de accident.

Dezvăluirile au fost incluse într-o carte care a fost publicată în anul 2013. Astfel, autorul cărţii, Ghenadi Sokolov, care are legături strânse cu serviciile secrete ruseşti, crede că prinţesa a fost ucisă "în stil englezesc", de către spionii britanici, informează evz.ro



Conform teoriei din carte, un cip care a fost pus în maşina prinţesei a blocat frânele în timp ce era urmărită de paparazzi.

"Diana devenise o serioasă ameninţare pentru familia regală. Se zvoneşte că era însărcinată şi cred că nu este o coincidenţă faptul că trupul ei a fost mumificat înainte de a fi trimis la Londra. Aşa nu se mai putea afla dacă fusese însărcinată", declară Sokolov.

Şi miliardarul Mohamed Al Fayed, tatal lui Dodi Al Fayed - iubitul prinţesei, care a murit alături de ea în accident -, crede că cei doi au fost ucişi de serviciile secrete britanice.

Oficial, vinovat pentru tragicul accident este şoferul limuzinei, Henri Paul, care ar fi fost beat, dar şi jurnaliştii care urmăreau maşina.



Share this

0 Comment to "Teorie socanta despre moartea Printesei Diana"

Trimiteți un comentariu